joi, 29 decembrie 2011

Cum comandam online de pe Wholesale-Dress.net

Fiind in vacanta ,mi-am cam prins urechile prin nenumaratele oferte de pe siteurile online,fie accesorii,fie bijuterii,fie hainute sau pantofi,pe fiecare site gaseam cate o oferta.Dar cele mai bune preturi si modele destul de interesante(cel putin pentru gustul meu)le am gasit pe wholesale-dress.net .Citisem parca mai demult un articol al unei bloggerite ce facuse o comanda de pe siteurile acestea din Asia,insa astazi cand am cautat articolul,din pacate nu l-am mai gasit,asa ca va rog pe voi sa ma ajutati.Daca ati facut deja comenzi prin acea zona(inafara de THboxes-unde shippingul e free) sa ma ajutati cu informatii despre shipping ,taxe vamale,calitatea produselor,etc.

Si acum pentru cele care inca nu au vazut minunatiile de pe acest site,sa va arat ce mi-a furat mie ochii:
































A treia  perche de cizmulite albe,cu blanita am vazut o pe okazii la 250ron:)) iar pe site este 19$

Pls help fetelor,chiar mi-as dori cateceva de pe site!

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Merry Christmas Everyone!!!

Nu o sa va tin mult,deoarece stiu ca noi fetele uneori lasam totul pe ultimul moment si asa ne prinde "Craciunul" inca muncind,insa vroiam sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va impartasesc un gand frumos:



vineri, 16 decembrie 2011

TAG-Wishlist for Christmas


Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana cand vine mosul si pentru ca cei dragi au nevoie de putin inspiratie in ceea ce priveste cadourile pentru mine,as fi vrut sa fac un winter wishlist,insa leapsa Simonei a picat tocmai la tanc,asa ca o sa va arat 5 dintre lucrurile pe care le vreau de la mosu.

1. FUR SHORT COAT-as vrea o nuanta de bej,maro,auriu,sau o combinatie a acestora.Pana acum nu am gasit o imagine cu exact ceea ce mi doresc eu,insa va voi arata ce mi-as cumpara daca as gasi prin magazine.



2.BLACK HIGH HEEL BOOTS

Daca nu gasim cu toc cui,ar merge si o talpa ortopedica:)


Cizmulitele le gasiti pe pantofisenzationali.ro.

3. LACE DRESS



5. Si ultima e chiar pentru mosu:) Imi doresc ca el sa mi aduca media 10 la toate examenele sustinute si de ce nu, o cariera in domeniu(tastez repede:))).




Dau leapsa mai departe tuturor fetelor ce vor sa o preia

duminică, 11 decembrie 2011

Review Seventeen TimePlus Foundation

In dorinta mea nebuna de a gasi fondul de ten perfect am ajuns si in posesia lui Time Plus de la Seventeen,datorita parerilor pozitiva si laudelor constante referitoare la puterea acestuia de acoperire,f iind uneori comparat cu Colorstayul(cel mai bun fond de ten folosit de mine,in aceasta privinta).
Mare paguba nu a fost,deoarece la cei 35ml pe care i contine,fondul de ten are un pret modic-32ron(Kendra),insa nu am ramas impresionata de el,in ciuda laudelor pe care le-am auzit.Da intr-adevar raportul calitate-pret este unul bun,insa nu se compara cu Colorstayul (care achizitionat de pe diverse siteuri ajunge cam pe la acelasi pret-40 ron).Am cate ceva de acoperit asa ca nu am fost data pe spate de puterea acestuia de acoperire,deoarece in opinia mea ,este medie,fiind potrivita unui ten cu putine defecte.
 
Se lauda cu "Long Lasting Make-up"-intradevar are un aspect natural pe fata, lasandu-l luminos si sanatos,insa pe tenul meu cu tendinte de ingrasare nu-si pastreaza aceasta forma decat vreo 2-3 ore. Folosit cu o pudra fixatoare (eu folosesc dermablend)rezista pe ten chiar si 6 ore pastrandu-si aspectul initial si lasand tenul mat.Nu are un aspect mat ,insa nici nu lasa tenul lucind ca un globulet de Craciun,consistenta lui mi se pare perfecta,fiind usor de aplicat si de intins.SPFul 15 mi se pare un mare avantaj al acestui fond de ten,insa ambalajul neprevazut cu o pompita de dozare,ma nemultumeste.Acum cand este mai mult de 3 sferturi in el,este ok de aplicat,insa cand o sa mai fie un sfert ,si ma grabesc ,chiar nu o sa am chef/putere sa stau sa strang de tubulet pentru a ma bucura de produs.Este recomandat tuturor tipurilor de ten si este oil-free(pe la mijlocul listei cu ingrediente am descoperit un "castor -oil"care din cate imi amintesc eu,este uleiul de ricin,insa daca scrie mare pe ambalaj,asa o fi)..Are un miros destul de puternic ,care uneori imi place,alteori mi se pare mult prea mult(pentru cele care au incercat crema nuantatoare de la elf,cea din gama de baza,exact acelasi e mirosul).

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Complexul Apicol-Review

Am fost foarte incantata cand am primit un mail cu propunerea de a incerca noile produse Comlexul Apicol asa ca am acceptat imediat.Am primit o crema de fata Apidermaliv,un balsam de buze,crema de fata si doua creme pentru calcaie.
Sigur ati auzit de aceasta gama pe care mi-am dorit foarte mult s-o incerc datorita ingredientelor 95 % naturale.Ingredientele principale sunt:laptisorul de matca,mierea,uleiul de masline,unt de shea,propolis.

Balsam de buze
De cand eram mica am avut probleme cu buzele crapate,iarna uneori chiar insangerate.De multe ori evitam rujul ,deoarece majoritatea dadeau un aspect si mai uscat buzelor,aratand dizgratios.Nu am gasit nici pana acum acel balsam perfect care sa vindece buzele complet si sa le lase "ca de bebelus" insa pot afirma ca le pot tine sub control cu ajutorul uleiului de masline(sau uleiuri hidratante),crema de galbenele cu propolis sau vaselina,toate combinate cu multa rabdare,aplicari dese si scruburi cu miere si zahar.
Avand buzele foarte crapate in timpul iernii,nici acest balsam nu m-a ajutat sa scap ,insa am dat uitarii cojitelor si crapaturilor pana la sange.
Puncte forte:
  • nu este lipicios
  • are exact consistenta pe care o vreau la un balsam de buze(nici lichid,nici solid,un gel cremos)
  • mirosul este unul senzational
  • aplicat constincios,hidrateaza buzele la fel de bine precum vaselina/crema de galbenele sau uleiul de masline,insa este un singur produs,si mult mai usor de aplicat
  • ofera buzelor un luciu natural
  • cantitatea mare-10ml
  • recipientul permite o aplicare igienica
Puncte slabe
  • orificul prin care iese produsul mi se pare destul de mare,cantitatea fiind destul de greu de dozat,insa pentru efectul sau merita:)
Crema pentru calcaie cu ulei de masline,unt de shea si ulei esential de menta si Crema cu propolis
  • cantitate-50ml
  • scriu despre ambele deoarece actiunea lor mi se pare similara.Singura diferenta ar fi ca cea cu propolis pare a fi mai hidratanta.
  • consistenta este densa si usor de aplicat
  • mirosul de menta mi se pare extraordinar si asa mi-as dori sa miroasa toate cremele pentru picioare.(ma face sa ma simt fresh)
  • hidrateaza foarte bine(de fiecare data cand le aplicam ,imi puneam sosetele speciale pentru extra-hidratare din bumbac,si le lasam pe durata noptii.Dimineata aveam picioarele ca de bebelus.Recunosc-nu am calacaie crapate sau probleme cu pielea de pe calcaie,insa folosesc crema pentru a mentine pielea catifelata.
 Masca de fata
  • folosesc aceasta masca la dus,insa nu mai mult de o data pe saptamna.Avand tenul cu tendinta de ingrasare,este mai mult decat suficient,insa de vreo cateva saptamani mi-e indispensabila,deoarece reincepand tratamentul cu brevoxyl,am nevoie de hidratare.
  • miroase foarte bine si are o consistenta densa
  • are o culoare galbui-transparenta
  • cantitate-50ml
  • hidrateaza tenul lasandu-l catifelat si luminos
  • are efect antirid
Puncte slabe:
  • Fiind recomandat pentru tenul uscat,foarte uscat,dupa indepartarea mastii,tenul meu ramanea cu o pelicula uleioasa,simtind mereu nevoie de aplicare a unui gel de curatare sau lotiune tonica.
  • are o textura usor lipicioasa
Crema de fata:
Crema de fata nu am folosit-o personal asa ca mama s-a bucurat de rasfatul ei(ea are tenul uscat, iar crema parea destul de hidratanta pentru tenul meu cu tendinte de ingrasare).Se pare ca am avut dreptate,concluziile mamei fiind:
  • o crema foarte hidratanta-mama o folosea pe timpul noptii,iar in timpul zilei reducea cantitatea. Fodul de ten se aplica mai usor,dand tenului un aspect luminos.
  • miros placut
  • cantitate-50ml
  • raport calitate -pret foarte bun
  • se aplica usor si intra in piele destul de rapid
  • nu lasa un luciu inestetic pe suprafata tenului

Multumesc celor de la Complexul Apicol pentru invitatia la testarea produselor.
 

Review Liz Earle Instant Skin Boost Tonic si Skin Repair Light Moisturiser

Va datoram reviewul asta de vreo doua luni,insa in viata mea au intervenit niste schimbari majore si mi-a fost cam greu sa ma acomodez cu noua mea viata de studenta si cu progrmaul infernal de lucrari si examene de seminar.Plus ca de vreo luna nu imi mai merge internetul foarte bine.
Insa nu puteam sa nu mi exprim si eu parerea in legatura cu produsele primite spre testare de catre cei de la Liz Earl.Dupa cum v-am mai povestit am fost foarte norocoasa si am avut sansa sa testez programul lor de ingrijire in trei pasi.

Despre demachiantul Cleanse&Polish v-am povestit,iar experienta mea cu acesta m-a facut sa fiu foarte increzatoare si sa mi doresc sa incerc si urmatorii pasi.
Despre Instant Skin Boost Tonic am o parere foarte buna,fiind primul meu tonic cu pulverizator.Avand tenul cu tendinte de ingrasare folosesc tonic in fiecare dimineata si seara.Am incercat destul de produse de genul acesta insa nu am gasit unul perfect.De la Garnier,la roche Posay,Vichy,Cosmetic Plant,m-am oprit la Eucerin Lotiune Tonica pentru ten sensibil.Parea cea mai potrivat pentru tenul meu-nu il inrosea sau irita,nu continea alcool ,insa mi se parea destul de light,iar in cautarea unui tonic mai eficient insa cu aceiasi actiune usoaral am gasit pe el-Skin Boost Tonic.

Puncte tari:
  • nu contine alcool(e un mare plus pentru tenurile sensibile si nu numai)
  • pompita ajuta la o dozare perfecta,iar in cazul meu pot sa va sun sincer ca am consumat produsul de doua ori mai greu,in celalalte cazuri jumatate din produs ramanand in discheta demachianta)
  • curata eficient tenul,insa nu l agreseaza,nu l irita si nu il inroseste
  • dupa folosire tenul este mai ferm si parca "scartaie"de curateie
  • nu stiu daca este doar de moment,insa in timpul folosirii acestui produs tenul capata o luminozitate aparte
  • revenind la tratamentul cu brevoxyl,tenul ma ustura deseori si prezenta sensibilitate la fiecare atingere,asa ca acest tonic mi a tinut loc si de apa termala,calmand usor tenul
  • se poate folosi si pentru fixarea machiajului sau pentru mai buna aplicare a unui fond de ten greoi,precum Colorstay .
  • are un miros foarte placut

Sincer,este cel mai bun tonic incercat si de aceea nu am nimic ce sa-i reprosez.Face exact ceea ce asteptm de la un asemenea produs.


 Skin repair light moisturiser a fost aleasa de cei de la Liz Earl ,pe baza descrierilor mele,despre ten. Probabil stiti ca am un ten acneic,iar pentru a-l tine sub control apelez uneori la crema brevoxyl,care in opinia mea este cea mai eficient solutie antiacnee incercata vreodata.Insa are si partile ei negative cum ar fi gradul de sensibilitate ridicat al pielii in urma tratamentului , portiuni foarte uscate ale pielii.si chiar descumari. Pot afrima sincer ca -mi gasisem crema potrivita pentru tenul meu afectat de tratamentele anti-acnee-La roche Posay Effaclar h,insa dupa mai bine un an de aplicare,crema a incetat sa functioneze.in primul rand ca nu mi mai hidrateaa tenul asa cum as vrea si in al doilea rand a inceput sa ma usture foarte tare tenul la aplicare( din cauza continutului mic de alcool).Nu pot sa spun ca folosind crema Liz Earl nu ma mai ustura,insa e mult mai acceptabila aceasta senzatie.Hidrateaza usor tenul afectat de tratamente dure si de radicali,insa este perfecta pentru un ten gras,deoarece dupa aplicare nu ma trezesc cu fata ca un globulet de sarbatori.O folosesc in fiecare seara si dimineata impreuna cu fondul de ten,iar rezultatul ste unul fantastic.Fondul de ten se aplica mult mai usor,iar tenul are un aspect sanatos si luminos.Are un miros dragut,insa as prefera sa nu -l aiba(stiu ca sunt foarte ciudata in privinta crmelor de fata)insa parfumul nu mi inspira deloc incredere.Va las lista cu ingrediente-stiu ca nu este foarte clara,insa macar va puteti face o idee,despre continutul cremei.Singurul punct slab pe care i l am gasit ar fi alcoolul (al treilea ingredient din compozitie).
 Produsele au fost primite spre testare de LIZ EARL.

Lista mea de bloguri

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare